Selecteer een pagina

Maaltijden thuis

Eet u liever thuis dan buiten de deur maar lukt het niet (meer) om elke dag zelf eten te bereiden? Of kunt u door de coronamaatregelen de deur niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om maaltijden thuis te laten bezorgen of af te halen. Dat kan iedere dag of af en toe. 

U kunt kiezen voor verse maaltijden of vriesverse maaltijden. De aanbieders bieden maaltijden van de Hollandse pot tot en met internationale gerechten. Ook dieetmaaltijden en vegetarische maaltijden behoren tot het aanbod. Veel aanbieders leveren ook halalmaaltijden aan huis.

Boodschappen en maaltijden laten bezorgen

Bij Vreeburg kunt u koelverse maaltijden en boodschappen bestellen. Er zijn ook vegetarische en dieetmaaltijden. De gebruikte producten en de wijze van bereiding voldoen aan de halal richtlijnen. 

Maaltijd bij u thuisbezorgd

Wanneer u ziek of aan huis gebonden bent, of 80 jaar of ouder dan kunnen wij een maaltijd bij u bezorgen als u in Scheveningen woont. De maaltijd kost € 5,50.

Maaltijden van een vaste thuiskok

Stichting Thuisgekookt Den Haag is een unieke maaltijdservice in Den Haag waarbij een vrijwillige buurtgenoot één of twee keer per week kookt voor iemand die dat nodig heeft.

Samen eten, afhalen of laten bezorgen

Elke vrijdag koken we een 3-gangen menu in wijkcentrum Mariahoeve. Authentieke gerechten worden door een mix van culturen verrassend anders gepresenteerd.

Verse maaltijden bestellen

Maaltijd Thuis bezorgt verse maaltijden (voor in de koelkast); van Hollandse pot tot Wereldse gerechten.

Vriesverse maaltijden bestellen

U kunt kiezen uit maaltijden uit de Hollandse keuken tot aan internationale specialiteiten. We bezorgen ook dieetmaaltijden en vegetarische maaltijden. 

    Aantal per pagina: