Selecteer een pagina

Personenalarmering

Woont u zelfstandig en wilt u in geval van nood snel hulp krijgen dan kunt u gebruik maken van personenalarmering. Om alarm te kunnen slaan krijgt u een kleine alarmzender die u om uw hals of pols kunt dragen. Op die manier kunt u vanuit uw hele huis om hulp vragen. De melding wordt ontvangen door de zorgorganisatie waarmee u een contract sluit. Die zorgt er voor dat er direct iemand naar u toe komt. Afhankelijk van uw keuze kan dit een mantelzorger zijn of een medewerker van een zorgorganisatie.

U heeft een telefoonaansluiting nodig om personenalarmering aan te kunnen sluiten.

Zijn er medische redenen voor personenalarmering dan vergoed uw zorgverzekeraar mogelijk een deel van de kosten.

Abonnement op personenalarmering

Met personenalarmering van WZH kunt u altijd hulp inroepen in geval van nood. Met één druk op de knop heeft u direct contact met de alarmcentrale.

Abonnement op personenalarmering

Vindt u het prettig als u in nood vanuit huis altijd iemand kunt bereiken? Onze personenalarmering met alarmknop biedt die veiligheid.

Abonnement op personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier. De Personenalarmering van Florence zorgt ervoor dat u in geval van nood altijd iemand kunt bereiken.

Abonnement op personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Personenalarmering kan dan een oplossing zijn.

Abonnement op personenalarmering

Wanneer u zelfstandig woont, is het een veilig gevoel wanneer u in geval van nood op de hulp van de medewerkers van Stichting Eykenburg kunt rekenen.

    Aantal per pagina: