Selecteer een pagina

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In een seniorenwoning woont u zelfstandig met zorg in de buurt. Om een woning te huren in of nabij een seniorencomplex of woonzorgcentrum heeft u meestal geen zorgindicatie (Wlz) nodig. U huurt uw woning van een woningcoörporatie of woonzorgcentrum. Ondersteuning wordt geboden door een thuiszorgorganisatie of door het een woonzorgcentrum waar u een woning huurt.

Aanleunwoning huren

Bij Cardia kunt u een appartement huren in de Thuishaven. Speciaal voor senioren die lichte thuiszorg nodig hebben.

Appartement huren bij een woonzorgcentrum

De Garantwoningen in WZH Waterhof zijn bedoeld voor ouderen die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van service, zorg- en gemaksdiensten binnen handbereik.

Appartement huren in een woonzorgcentrum

De Garantwoningen van WZH Hoge Veld zijn bedoeld voor ouderen die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van service, zorg- en gemaksdiensten binnen handbereik.

Een aanleunwoning huren

Kunt u goed zelfstandig wonen, maar hebt u wel enige zorg nodig, dan zijn de 1- en 2-persoons aanleunwoningen van Huize Royal heel plezierig.

Een appartement huren met services

Résidence Château Bleu is een woonoord voor mensen van alle leeftijden, een thuishaven voor iedereen die stijl, rust en comfort zoekt.

Een inleunwoning huren

Maison Gaspard de Coligny telt 24 zorggarantie-appartementen. U woont er geheel zelfstandig, maar kunt een beroep doen op onze zorg.

Een inleunwoning huren

Huize Royal heeft 32 inleunwoningen in de vrije huursector. De inleunwoningen zijn 1- en 2-persoons appartementen die voor u geschikt zijn als u (zwaardere) zorg nodig hebt. 

Wonen in een woongroep

Op het terrein van De Gelderhorst staan 4 woontorens met 117 appartementen voor Zelfstandig Wonen. De appartementen zijn bedoeld voor oudere Doven vanaf 50 jaar.

    Aantal per pagina: