Selecteer een pagina

Hulpmiddelen en domotica

Bij het ouder worden of een ziekte of beperking, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Er zijn honderden artikelen die het dagelijks leven makkelijker maken. Onafhankelijke websites bieden informatie over de mogelijkheden. Bij thuiszorgwinkels kan iedereen terecht voor informatie en voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen.

Ook zijn er mogelijkheden om technische hulpmiddelen (domotica) uit te proberen en te lenen.

Beweegloket en mobilitheek

Hagenaars met een beperking kunnen bij het beweegloket in Zuiderpark terecht voor begeleiding bij het vinden van een passende sport of beweegactiviteit. En voor het lenen van hulpmiddelen

Lenen van hulpmiddelen

Heeft u een scootmobiel, rolstoel of ander hulpmiddel via uw gemeente (Wmo) en verzorgt Welzorg de service en het onderhoud? Dan kunt u terecht bij de vestiging aan de Zilverstraat

Online zorgnetwerk

Caren is een veilig zorgnetwerk voor iedereen die zorg krijgt of zorg geeft. Communicatie met meerdere partijen rondom zorg wordt makkelijker.

Technologie voor thuis ontdekken

Slimme hulpmiddelen voor in huis – is dat iets voor mij? Dat ervaart u in de iZi-woning. Hier ontdekt u toepassingen die u kunnen helpen bij het zelfstandig thuis wonen.

Uw auto laten aanpassen

AAN–leden zijn specialisten in het aanpassen van auto’s, bestelwagens en bussen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Zorgtechnologie thuis uitproberen

In het Servicepunt Maison Gaspard de Cologny vindt u een ruime keuze aan hulpmiddelen voor het dagelijks gebruik. U kunt er hulpmiddelen lenen of kopen.

    Aantal per pagina: