Selecteer een pagina

Logeeropvang

Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen. Ook kan het ook fijn zijn even in een andere omgeving te zijn. Mensen die bijvoorbeeld door een chronische ziekte, een beperking of door gedragsproblemen veel zorg en ondersteuning nodig hebben logeren dan in een logeerhuis of instelling.

Afhankelijk van de zorg die nodig is (indicatie), vergoedt de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar de nachtopvang of logeeropvang.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Duinhage in Bohemen-Meer en Bos. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Oostduin in Benoordenhout kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Moerwijk kunt u korte tijd verblijven. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum het Zamen in Regentessekwartier kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

Verschillende woonzorgcentra van WZH hebben appartementen waar u kunt logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Huize Eykenburg in Regentessekwartier kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren in een logeerhuis

Bij logeerhuis de Buren kunt u korte tijd verblijven. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren in een zorghotel

Bij Residence Haganum in de Zeeheldenbuurt kunt u korte tijd verblijven in het zorghotel. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

    Aantal per pagina: