Selecteer een pagina

Mantelzorgondersteuning

Als u als mantelzorger langdurig zorgt voor een familielid, vriend of buur vraagt dat veel van u. Soms heeft u emotionele steun nodig. Zorg voor uzelf. Naast hulp en advies bij de verzorging, het organiseren van zorg, tijdelijk overdragen van zorg. Het kan fijn zijn uw verhaal kwijt te kunnen, met iemand praten die met u meedenkt en advies geeft, kan helpen. 

 

Dementielijn

Wilt u persoonlijk iemand spreken over het omgaan met dementie? Bel dan de DementieLijn (voorheen de Alzheimertelefoon).

Een luisterend oor

Uw verhaal kunt u kwijt bij De Luisterlijn, dag en nacht, het hele jaar door.

Forum Alzheimer Nederland

Op het forum van Alzheimer Nederland kunt u 24 uur per dag terecht voor informatie, tips en ervaringen van lotgenoten. Ook over dementie en het coronavirus.

Geheugensteunpunt

Het Geheugensteunpunt geeft informatie over dementie of verwijst door naar de juiste persoon of instantie.

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorgers kunnen bij Evita Lokaal terecht voor individuele ondersteuning, advies, informatie en een luisterend oor.

Online zorgnetwerk

Caren is een veilig zorgnetwerk voor iedereen die zorg krijgt of zorg geeft. Communicatie met meerdere partijen rondom zorg wordt makkelijker.

Slaapwacht

Bent u op zoek naar niet medische nachtzorg voor uzelf of uw naaste? Zoekt u iemand die gedurende de hele nacht aanwezig is?

Voorlichting zorgen voor een naaste

Wat als iemand in uw omgeving een psychisch en/of verslavingsproblemen heeft? Blijf ook goed voor uzelf zorgen. U krijgt informatie en tips.

Workshops voor mantelzorgers

Eén middag per twee weken, zes maanden lang, samen met andere mantelzorgers in een vaste groep even stoom afblazen. Met workshops over beeldende kunst en muziek.

    Aantal per pagina: