Selecteer een pagina

Mantelzorgondersteuning

Als u als mantelzorger langdurig zorgt voor iemand zorgt dan vraagt dat veel van u. Daarom is het belangrijk dat u op tijd hulp vraagt.

U kunt om hulp en advies vragen bij de verzorging, het organiseren van zorg, tijdelijk overdragen van zorg. Ook kan het fijn zijn uw verhaal kwijt te kunnen, met iemand te praten die met u meedenkt en advies geeft.  

Wist u dat u tijdens het uitvoeren van uw zorgtaken automatisch bent verzekerd voor ongelukken en schade via de verzekering voor Haagse mantelzorgers?

 

Aanvullende mantelzorg

Onze Zorgmaatjes verzorgen voor u kleine huishoudelijke klusjes, houden gezelschap en doen met u een boodschap of helpen u in de tuin. 

Aanvullende mantelzorg

Onze Saars verzorgen voor u kleine huishoudelijke klusjes, houden gezelschap en doen met u een boodschap of helpen u in de tuin. 

Alzheimer trefpunt

Het Alzheimer Trefpunt  is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten.

Dementielijn

Wilt u persoonlijk iemand spreken over het omgaan met dementie? Bel dan de DementieLijn (voorheen de Alzheimertelefoon).

Een luisterend oor

Uw verhaal kunt u kwijt bij De Luisterlijn, dag en nacht, het hele jaar door.

Forum Alzheimer Nederland

Op het forum van Alzheimer Nederland kunt u 24 uur per dag terecht voor informatie, tips en ervaringen van lotgenoten. Ook over dementie en het coronavirus.

Geheugensteunpunt

Het Geheugensteunpunt geeft informatie over dementie of verwijst door naar de juiste persoon of instantie.

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorgers kunnen bij Evita Lokaal terecht voor individuele ondersteuning, advies, informatie en een luisterend oor.

Online zorgnetwerk Caren

Caren is een veilig zorgnetwerk voor iedereen die zorg krijgt of zorg geeft. Communicatie met meerdere partijen rondom zorg wordt makkelijker.

Slaapwacht

Bent u op zoek naar niet medische nachtzorg voor uzelf of uw naaste? Zoekt u iemand die gedurende de hele nacht aanwezig is?

Voorlichting zorgen voor een naaste

Wat als iemand in uw omgeving een psychisch en/of verslavingsproblemen heeft? Blijf ook goed voor uzelf zorgen. U krijgt informatie en tips.

Workshops voor mantelzorgers

Eén avond per twee weken, zes maanden lang, samen met andere mantelzorgers in een vaste groep even stoom afblazen. Met workshops over beeldende kunst en muziek.

Workshops voor mantelzorgers

Eén middag per twee weken, zes maanden lang, samen met andere mantelzorgers in een vaste groep even stoom afblazen. Met workshops over beeldende kunst en muziek.

    Aantal per pagina: