Selecteer een pagina

Hoge energiekosten

We gebruiken samen veel energie. Bijvoorbeeld thuis als de verwarming aan is. Of als u kookt. Het is goed voor het klimaat om zuinig te zijn met energie. Daarnaast scheelt het ook geld.

Heeft u hoge energiekosten? U kunt met slimme, kleine maatregelen al geld besparen. Bijvoorbeeld door een waterbesparende douchekop of ledverlichting. 

Niet voor iedereen zijn besparende maatregelen voldoende om de energierekening te kunnen blijven betalen. Heeft u geldzorgen? Als u een inkomen heeft op of net boven het sociaal minimum, komt u mogelijk in aanmerking voor een energietoeslag.

 

Advies van een energiecoach

We gaan met heel Nederland van het aardgas af. Ook in Den Haag. Maar hoe pakt u dat aan? Een energiecoach kan helpen.

Direct bespaaractie

Verlaag uw energierekening met de Direct Bespaaractie. De Direct Bespaaractie is bedoeld voor iedereen in Den Haag met een koop- of huurwoning.

Doe de verbetercheck voor je huis

Hoe kun jij je huis energiezuiniger maken? En wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie, zonnepanelen of een (hybride) warmtepomp? Ontdek jouw mogelijkheden.

Energietoeslag aanvragen

De prijzen voor energie zijn hard gestegen. Huishoudens met een laag inkomen krijgen daarom een energietoeslag van de overheid. U kunt de Energietoeslag 2022 nu aanvragen op de website van de gemeente.

Hulp van een energiecoach

De energiecoaches van de Energiebank geven huurders advies over energiebesparing en hulp bij het doorvoeren van de energiebesparende maatregelen.

Warme kamers in de stad

Geen warm huis? Kom er warm bij zitten. Vanaf 1 november opent het Leger des Heils overdag de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers.

    Aantal per pagina: