Selecteer een pagina

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden. 

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleiders en welzijnsprofessionals kunnen uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Haags Ontmoeten werkt nauw samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties. U vindt Haags Ontmoeten in alle wijken van Den Haag.  

 

 

Inloop bij Haags Ontmoeten De Regenvalk

Als bezoeker van Haags Ontmoeten bepaalt u zelf wat u doet. U kunt samen koffie drinken en een praatje maken, een film kijken of of een spel spelen op de spelcomputer.

Inloop bij Haags Ontmoeten HWW Zorg Moerwijk

Als bezoeker van Haags Ontmoeten HWW Zorg Moerwijk bepaalt u zelf wat u doet. Er zijn wisselende activiteiten: muziek, creatief of een spelletje. U doet waar u zin in heeft.

Inloop bij Haags Ontmoeten Leidschenveen

Als bezoeker van Haags Ontmoeten bepaalt u zelf wat u doet. U kunt samen koffie drinken en een praatje maken, een film kijken of een spel spelen op de spelcomputer.

    Aantal per pagina: