Selecteer een pagina

Wijkleerbedrijf Den Haag Schilderswijk

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Schilderswijk is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Wijkleerbedrijf Den Haag Zuid-West

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Zuid-West is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Wijkleerbedrijf Den Haag Centrum

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Centrum is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Stichting De Stam

De Stam maakt het mogelijk voor langdurig, voornamelijk aan drugs, verslaafden om in een drugsvrije woongemeenschap van hun verslaving af te komen en weer een plaats te vinden in de maatschappij. De woonlocatie is een drugsvrije en veilige woonomgeving waar bewoners...

Jongerenpunt070 Zuidwest

Het Jongerenpunt070 is er voor jongeren tussen 18 en 27 jaar die op zoek zijn naar een baan of opleiding. Het Jongerenpunt070: biedt persoonlijke begeleiding vanaf het eerste gesprek tot aan werk of opleiding ondersteunt bij het schrijven van je CV, solliciteren of...