Selecteer een pagina

Visie-R

Hoofdlocatie

organisatie logo
Haverkamp 216, 2592 BM, 's-Gravenhage
0252 422427
https://www.visie-r.nl/Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Stichting Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringsprojecten en organiseert activerende dagbesteding en arbeidsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Visie-R begeleidt mensen met complexe problematiek en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Visie-R leer je terwijl je werkt.

Visie-R heeft in Den Haag een kringloop- en dienstenwinkel, waar ook een meubelwerkplaats en een fietsenwerkplaats is. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om onder leiding van de werkmeester activiteiten in en om de winkel te doen. De buitenploeg doet diversen opdrachten in het groen en onderhoud van sloten en vijvers. Naast de winkel, aan de Haverkamp, is er nu ook een Naaiatelier. Om weer een goed dagritme te krijgen en lekker bezig te zijn, ben je bij Visie-R van harte welkom. Samen met de begeleiding maak je een plan om naar (betaald) werk te gaan.

Komt u in aanmerking voor deelname aan dagactiviteiten? Visie-R heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura voor de WMO.

Routebeschrijving bekijken