Selecteer een pagina

GGZ Delfland De Reef

GGZ Delfland helpt volwassenen met psychische problemen om de regie over hun leven te hervinden. GGZ Delfland biedt in Den Haag ambulante psychiatrische zorg aan volwassenen en ouderen. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum de Reef in Ypenburg U kunt er...

Ambuzorg

AmbuZorg is een ggz-instelling die behandeling en (ambulante) begeleiding aanbied aan jongeren, volwassenen en senioren. Bij AmbuZorg kunt u terecht voor behandelingen bij psychische problemen, een stoornis of verslaving.

Parnassia Dorestad Psychiatrisch Verpleeghuis

Dorestad is een psychiatrisch verpleeghuis. Dorestad biedt 24-uurs zorg aan mensen met een langdurige psychiatrische ziekte, in combinatie met een lichamelijke ziekte, beperking, herstel- of palliatieve zorg.

Indigo Haaglanden

Indigo Haaglanden biedt zorg voor psychische klachten, direct en dichtbij én in nauwe samenwerking met jou. Indigo biedt een samenhangend pakket van preventie, advies en behandeling.

Psychische klachten voorkomen

Psychische problemen zijn er niet opeens, maar ontwikkelen zich gedurende het leven. Relaties, de omgeving waarin je opgroeit en de gebeurtenissen waar je mee te maken krijgt hebben invloed op de ontwikkeling van een psychisch probleem. Trainingen en gesprekken zijn...