Haags Ontmoeten Evita Lokaal

Hoofdlocatie

organisatie logo
Van Alkemadelaan 309A, 2597 AJ, 's-Gravenhage
070 3141606
Website
info@evitalokaal.nl


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten Evita Lokaal in Benoordenhout (Haagse Hout) is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleider op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen. 

Bij Haags Ontmoeten Evita Lokaal kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-17.00 uur binnenlopen. Door het Coronavirus dient u van te voren aan te geven wanneer u komt.Neem contact op met de contactpersoon voor verdere informatie.

Wilt u ook iets ondernemen? Bijvoorbeeld schilderen, creatieve activiteiten of een spelletje doen? Neem contact op. In overleg is er van alles mogelijk.U kunt bij deze organisatie terecht voor

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Vrijwel alle locaties zijn open.Routebeschrijving bekijken