Toneelspelen

Altijd als eens op de planken willen staan? Spelen in een klucht of drama? Dan is een toneelgroep of theatergezelschap mogelijk iets voor u. Er zijn in Den Haag meerdere amateur en semi-professionele gezelschappen waar u auditie kunt doen en lid kunt worden.

Bent u op zoek naar theaterlessen? Kijk dan eens in de agenda's van KOO of Cultuurschakel.

De Zwarte Weduwe

De Zwarte Weduwe is een Haags theatergezelschap bestaande uit een steeds wisselende cast van gevorderde amateurspelers.

Durf Toneel

Toneelvereniging Durf repeteert op vrijdagavond in de Bloemenbuurt. Durf staat open voor nieuwe leden. Ervaring is niet vereist.

Laaktheater Den Haag

Laaktheater maakt voorstellingen met wijkbewoners en zet culturele projecten op in Laak.

Theater Dakota

Dakota (Escamp) is Haags cultuuranker, een inspirerende plek die op een toegankelijke manier kunstzinnige en culturele activiteiten aanbiedt.

Theater De Nieuwe Regentes

Theater De Nieuwe Regentes in Segbroek biedt toegankelijke programma’s met professionele (podium)kunstenaars van, voor, door en met de buurt.

Theater De Vaillant

De Vaillant is een ‘doe het zelf'-wijktheater gericht op Schilderswijk en Transvaal (Centrum).

Theatergroep 't Kofschip

Theatergroep 't Kofschip is een gemeleerd gezelschap dat in diverse theaters speelt. We repeteren in theater de Kunsthut in Binckhorst. 

Theatergroep Spontaan

Bij Theatergroep Spontaan kan iedereen meedoen die plezier heeft in spelen en een goede productie en gezelligheid onderling belangrijk vindt.

Theatergroep Wats

Theatergroep Wats is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor toneel. We repeteren op woensdagavond in theater de Kunsthut in Binckhorst. 

Toneelgroep Adodvs

Altijd al toneel willen spelen? Toneelgroep Adodvs is op zoek naar nieuwe leden.

Toneelgroep HAAG

Toneelgroep HAAG (Haags Amateur Amusement Gezelschap) is een vereniging die zeer gevarieerd is qua leeftijd, beroep en geslacht. De leden delen hun liefde voor toneel en hun 'cluppie'.

Toneelgroep Randstad

Toneelgroep Randstad is een begrip in hartje Den Haag. In haar eigen theater, intiem en gezellig, voert ze ieder jaar een toneelstuk op. 

Toneelgroep Venster

Venster bestaat op dit moment uit 8 actieve leden: 4 vrouwen en 4 mannen tussen 26 en 63 jaar. We spelen wij onze producties in theater Randstad.

Toneelvereniging Inter Nos

Inter Nos zet ieder jaar een nieuwe voorstelling op de planken. De amateurtoneelvereniging repeteert op woensdagavond.

Toneelvereniging Odia

Toneelvereniging Durf repeteert op vrijdagavond in de Bloemenbuurt. Durf staat open voor nieuwe leden. Ervaring is niet vereist.

Vrij Theater

Stichting Vrij Theater staat open voor iedereen met een passie voor toneel en theater.

    Aantal per pagina: