Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In een seniorenwoning woont u zelfstandig met zorg in de buurt. Om een woning te huren in of nabij een seniorencomplex heeft u meestal geen zorgindicatie (Wlz) nodig. U huurt uw woning van een woningcoörporatie. Ondersteuning wordt geboden door een thuiszorgorganisatie of door het een woonzorgcentrum waar u een woning huurt.

Bent u op zoek naar een woongemeenschap waar u woont en leeft u in een sociaal verband? Informatie daarover vindt u bij woongroepen .

Aanleunwoning huren

Bij Cardia kunt u een appartement huren in de Thuishaven. Speciaal voor senioren die lichte thuiszorg nodig hebben.

Cardia Nieuwe Haven

Nieuwe Haven in Scheveningen is een pas gerenoveerd seniorencomplex. Er zijn 43 2-kamerappartementen in de sociale huursector. U woont er zelfstandig met zorg en ondersteuning in de buurt.

Florence Woonzorgcentrum Uitzicht

Bij Woonzorgcentrum Uitzicht in Segbroek huurt u een woning en kunt gebruik maken van zorg of services. Ook wordt er intensieve zorg geboden aan mensen met dementie.

Hagheduyn appartementen

In Hagheduyn in Kijkduin (Loosduinen) wonen 55+'ers zelfstandig en kunnen ze gebruikmaken van services.

Mozartduin

Mozartduin in Waldeck (Loosduinen) is een woonzorgcomplex voor ouderen. In het complex zijn 57 zelfstandige seniorenwoningen.

Mr L.E. Visserhuis

In het mr L.E. Visserhuis in Benoordenhout is aandacht voor joodse gebruiken en tradities.

Residence Chateau Bleu

Chateau Bleu biedt 70 serviceappartementen voor jong en oud in Haagse Hout, nabij het Haagse Bos.

Respect Seniorencomplex Prins Willemhof

In seniorencomplex Prins Willemhof in Scheveningen woont u zelfstandig in een eigen appartement. U heeft geen indicatie nodig om in aanmerking te komen voor een appartement.

Respect Woonzorgcentrum Het Uiterjoon

In het Uiterjoon in Scheveningen kunt u wonen in een woongroep of zelfstandig wonen in een huurwoning. De huurwoningen zijn er voor ouderen met en zonder zorgindicatie.

Serviceflat Dekkershaghe

In Serviceflat Dekkershaghe in Loosduinen woont u zelfstandig en kunt u gebruikmaken van services.

WZH Garantwoningen Oeverrand II

In Oeverrand in Bouwlust woont u zelfstandig. U kunt naar behoefte gebruikmaken van hulp en ondersteuning. Om een woning te huren heeft u geen indicatie nodig.

WZH Garantwoningen Stokroos

In Garantwoningen Stokroos in de Bloemenbuurt woont u zelfstandig met hulp en ondersteuning naar behoefte.

WZH Garantwoningen Toon van Hagen

In deze seniorenwoningen Bouwlust kunt u gebruikmaken van zorg, hulp en ondersteuning. Om een woning te huren heeft u geen indicatie nodig.

WZH Garantwoningen Zomerzorg

In Zomerzorg in Bezuidenhout kunt u naar behoefte gebruik maken van zorg, hulp en ondersteuning. Om een woning te huren heeft u geen indicatie nodig.

    Aantal per pagina: