Selecteer een pagina

Zwembad het Hofbad

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Zwembad het Hofbad in Ypenburg heeft een 50-meterbad, 4 springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast is er een instructiebad en een groot recreatiebad met een glijbaan van 60 meter, whirlpool en wildwaterkreek. Het Hofbad is geschikt voor internationale waterpolowedstrijden.

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook gezond. In zwembad het Hofbad kunt u terecht voor verschillende activiteiten, zoals banenzwemmen, vrij zwemmen, aquarobic, aquajoggen, teddybeerzwemmen en fifty fit. Bekijk op de website de zwemregels en de actuele openingstijden.

Het Hofbad is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche, een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de (vaste) tillift in het water getild worden.

Informatie over de zwembaden in Den Haag kunt u via de ZwemApp Den Haag opzoeken. Installeert u deze app op uw smartphone of tablet, dan heeft u overal de actuele openingstijden, zwemlestijden en tarieven bij de hand.

Routebeschrijving bekijken