Selecteer een pagina

WZH De Strijp

Hoofdlocatie

organisatie logo
Polanenhof 525, 2548 MP, 's-Gravenhage
070 7561600 (Klantbemiddeling Centraal)
070 7561400
https://www.wzh.nl/destrijp
https://www.wzh.nl/contactformulier
Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

WZH De Strijp in Wateringse Veld (Escamp) is een huiselijk woonzorgcentrum voor ouderen met dementie en voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In WZH De Strijp zult u zich snel thuis voelen.

WZH De Strijp heeft vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en behandeling.
Wij bieden:

  • kleinschalig wonen voor ouderen met dementie;
  • wonen met NAH-begeleiding voor senioren;
  • Pluswonen Polanenhof (NAH).

Heeft u Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en bent u ouder dan 55 jaar? Bij WZH De Strijp krijgt u zorg en begeleiding die aansluit op uw wensen en behoeften. U heeft een eigen, ruime studio met een badkamer en toilet. De woning biedt u voldoende bewegingsvrijheid. We gaan op zoek naar een leven dat bij u past. Een persoonlijk dagprogramma is een essentieel onderdeel hiervan. Dit kan variëren van creatieve tot werkgerelateerde activiteiten.

Pluswonen Polanenhof is een thuis voor volwassenen tussen 18 en 55 jaar met NAH. Bij Pluswonen Polanenhof heeft u een eigen driekamerappartement en de zorg en begeleiding die u nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Wilt u een rondleiding in WZH De Strijp of heeft u vragen over de specialistische zorg van WZH? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Routebeschrijving bekijken