Selecteer een pagina

Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt

Hoofdlocatie

organisatie logo
Tesselsestraat 71, 2583 JH, 's-Gravenhage
070 3385499
https://www.welzijnscheveningen.nl/het-trefpunt.phpOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Het Trefpunt is een wijk- en dienstencentrum in de wijk Duindorp in stadsdeel Scheveningen. Iedereen is er welkom om elkaar te ontmoeten en mee te doen aan activiteiten.

Dagelijks bezoeken veel inwoners uit Duindorp Het Trefpunt. Naast alle activiteiten beschikt Het Trefpunt ook over een mooie ontmoetingsruimte, waar u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur iets kunt drinken of te eten. De vrijwillige gastvrouwen en –heren heten u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de laatste (dorps)nieuwtjes besproken.

Er is gratis WiFi. Natuurlijk is het ook mogelijk om mee te doen met tal van activiteiten die in Het Trefpunt plaatsvinden. U vindt het meest actuele activiteitenprogramma op de website. Loop eens binnen en leer uw buurtgenoten kennen! In Het Trefpunt wordt iedereen warm welkom geheten.

De medewerkers aan de balie beantwoorden graag uw vragen en u vindt in dit wijkcentrum ook een servicepunt. In het pand zijn daarnaast sociaal werkers aanwezig om u te ondersteunen.

Het Trefpunt stelt haar ruimtes gratis of voor een gering bedrag ter beschikking aan initiatiefrijke buurtgenoten, zodat zij éénmalige of doorlopende activiteiten op kunnen zetten en/of cursussen kunnen organiseren. U kunt daarbij ondersteund worden bij het aanvragen van verschillende soorten subsidies.

 

Routebeschrijving bekijken