Selecteer een pagina

Wijk- en dienstencentrum Het Couvéehuis

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Wijk- en dienstencentrum het Couvéehuis is het kloppende hart van het Statenkwartier! We bieden gezelligheid, warmte, betrokkenheid en een heel divers aanbod aan activiteiten in ons karakteristieke pand.

Ontmoet buurtbewoners, geniet van een kop koffie in de knusse ontmoetingsruimte of neem deel aan één van de (betaalbare) cursussen, workshops of thema-avonden. Van taallessen tot aanschuifdiners, we bieden het allemaal. Het Couvéehuis is dé ontmoetingsplek voor volwassenen en senioren in het Statenkwartier.

Nieuwsgierig geworden? Stap eens binnen of kijk op de website voor alle activiteiten. Onze vrijwilligers heten u van harte welkom. 

Het Couvéehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 22.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. Het Couvéehuis is onderdeel van Welzijn Scheveningen, en streeft ernaar om een prettige en toegankelijke (ontmoetings)plek te bieden voor iedereen uit de wijk. 

Ook kunnen initiatiefrijke buurtgenoten gratis of voor een gering bedrag ruimte gebruiken, zodat zij éénmalige of doorlopende activiteiten op kunnen zetten en/of cursussen kunnen organiseren. 

Routebeschrijving bekijken