Selecteer een pagina

Trots en weerbaar

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

De praktijk is gespecialiseerd in weerbaarheid, sociale vaardigheid, anti-pest trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer iemand leert tijdens beweging de opnamecapaciteit van de hersenen 80 tot 85% groter is dan zonder beweging. U leert pas echt iets wanneer u het ook zelf doet, voelt en ervaart. Het grootste deel van de weerbaarheidstrainingen / coaching van Trots & Weerbaar is hier op gericht en is om deze reden zeer effectief.

Trots & Weerbaar heeft specialismes ontwikkeld gericht op weerbaarheid, sociale vaardigheid, anti-pest en persoonlijke ontwikkeling. Zowel effectief voor individuele coaching als voor het trainen van groepen zoals een klas, een team docenten of een team medewerkers. 

De trainingen zijn effectief voor kinderen, volwassenen en senioren en is hiermee een belangrijke schakel binnen het onderwijs, het bedrijfsleven, het zorgdomein en de privé omgeving.

Alle trainingen die Trots & Weerbaar aanbied, zijn laagdrempelig, ontspannen en effectief. Kijk voor het aanbod op onze website. Trots & Weerbaar maakt trainingen op maat. Indien u een bepaalde hulpvraag hebt die niet uitvoerig beschreven staat op de website, twijfel dan niet en leg deze hulpvraag voor. Samen bekijken we hoe de expertise aansluit bij de hulpvraag.