Selecteer een pagina

Theater Dakota

Hoofdlocatie

organisatie logo
Zuidlarenstraat 57, 2545 VP, 's-Gravenhage
070 3600252 (Algemeen)
https://theaterdakota.nl
https://www.facebook.com/theaterdakotaOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Dakota is hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp. Een mooie, inspirerende plek met voorstellingen, (kinderen)activiteiten, de nieuwste films en educatie voor jong en oud. Op een laagdrempelige manier biedt Dakota kunstzinnige en culturele activiteiten. Als ‘cultuuranker’ staat het theater en filmhuis met zijn voeten in de buurt en dicht bij buurtbewoners. Het programma komt onder meer tot stand met en door de buurt.

Theater en Filmhuis Dakota zit in het gebouw ZUID57 in Morgenstond. Hét kunst- en bedrijvencentrum van Den Haag met diverse (kunstzinnige) bedrijven en aanbieders van kunst en cultuur. Dakota heeft zijn eigen café: Café ZUID57. Een plek waar je een drankje kunt drinken, lunchen en een hapje kunt eten. Er zijn ook met grote regelmaat optredens op het Café Podium.

De ruimtes in Dakota (theaterzaal, studio, repetitieruimtes (spiegelzalen, vergaderzaal) kunnen ook gehuurd worden. Denk daarbij onder meer aan congressen, voorstellingen, vergaderingen, presentaties, cursussen, workshops.

Routebeschrijving bekijken