Selecteer een pagina

Statensport Healthclub

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Binnen in een sfeervol 19e -eeuws pand traint u in een hypermoderne fitness ruimte met de nieuwste toestellen van het merk Technogym. 
Maar ook buiten kunt u het hele jaar door bij ons trainen in onze overdekte, compleet ingerichte fitnesstuin.
Individuele training in warmtecabines 
Voor een meer individuele benadering wijzen wij u op onze Slimcab studio, cabines verwarmd met infraroodlampen. U voert liggend een doelgericht trainingsprogramma uit onder begeleiding van een instructeur. Na de work-out kunt u nog heerlijk ontspannen in een ozoncabine.
Sauna
Via de kleedkamers heeft u ook toegang tot de douches en de sauna. 
Groepslessen
U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod groepslessen. Wij bieden deze live zoals via Zoom, vanuit je eigen woonkamer.
Wanneer we weer volledig open mogen bieden wij bieden maar liefst 50 lessen per week zoals spinning, bodypump, Zumba, boxen en aerobics. De groepsleszaal is voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem.
In de Yoga en Pilates studio verzorgen onze instructeurs maar liefst 35 lessen per week. Ook in deze zaal is een vernieuwd ventilatiesysteem aanwezig.
Fysiotherapie
In huis hebben we de expertise van fysiotherapiepraktijk Jacques Poppe. Een afspraak kunt u direct bij de praktijk zelf maken. 
StatenSport
De trainingslocatie in het Statenkwartier waar u welkom bent voor Fitness binnen èn buiten, Groepslessen en Yoga en Pilates lessen op ieder niveau.
Geïnteresseerd? 
Maak een afspraak voor een proeftraining of een proef-groepsles, of boek een gratis personal training inclusief lichaamsmeting. Zie de button op de homepage of kom langs op de Frankenslag 9.
Routebeschrijving bekijken