Selecteer een pagina

Servicepunt XL Het Trefpunt

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg of welzijn en komt u er via www.denhaag.nl/servicepuntsociaal niet uit? Dan bent u van harte welkom bij een Servicepunt XL. Er staat daar iemand voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste informatie, hulp of ondersteuning bij vragen op het gebied van werk, zorg of welzijn. U kunt hier ook terecht voor hulp bij het invullen van digitale (gemeentelijke) aanvraagformulieren.

Daarnaast kunt u bij het Servicepunt XL terecht voor:

  • cliëntondersteuning
  • hulp bij administratie en financiën
  • hulp van buren in uw directe omgeving
  • hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk
  • mantelzorgondersteuning; zorgt u voor een naaste dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en tips over het regelen van praktische hulp en ondersteuning

Zonodig kan er een afspraak voor u worden gemaakt met een professional voor verdere ondersteuning. Bijvoorbeeld met een sociaal werker. Zorgt u dat u ruim voor sluitingstijd aanwezig bent bij een Servicepunt XL. Een aanvraag duurt namelijk minimaal een half uur. Als u op tijd bent, wordt u vaak dezelfde dag nog geholpen. Lukt dat niet? Dan maakt de medewerker een afspraak met u. Het Servicepunt XL is goed toegankelijk voor mensen met een beperking.

U kunt op dinsdag en donderdag van 9.00-12.00 uur binnenlopen.

Daarnaast kunt u het Servicepunt XL en de maatschappelijk werkers direct bereiken via telefoon of mail maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Routebeschrijving bekijken