Selecteer een pagina

Servicepunt XL Het Kalhuis

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg of welzijn en komt u er via www.denhaag.nl/servicepuntsociaal niet uit? Dan bent u van harte welkom bij een Servicepunt XL. Er staat daar iemand voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste informatie, hulp of ondersteuning bij vragen op gebied van werk, zorg of welzijn.

U kunt hier ook terecht voor hulp bij het invullen van digitale (gemeentelijke) aanvraagformulieren. Daarnaast kunt u bij het Servicepunt XL terecht voor:

  • cliëntondersteuning
  • hulp bij administratie en financiën
  • hulp van buren in uw directe omgeving
  • hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk
  • mantelzorgondersteuning; zorgt u voor een naaste dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en tips over het regelen van praktische hulp en ondersteuning

Zo nodig kan er een afspraak voor u worden gemaakt met een professional voor verdere ondersteuning. Bijvoorbeeld met een sociaal werker. Zorgt u dat u ruim voor sluitingstijd aanwezig bent bij een Servicepunt XL. Een aanvraag duurt namelijk minimaal een half uur. Als u op tijd bent, wordt u vaak dezelfde dag nog geholpen. Lukt dat niet? Dan maakt de medewerker een afspraak met u. Het Servicepunt XL is goed toegankelijk voor mensen met een beperking.

Het Servicepunt XL in het Kalhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Daarnaast kunt u het servicepunt en de maatschappelijk werkers direct bereiken via telefoon of mail op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Routebeschrijving bekijken