Selecteer een pagina

Reakt Werken aan je toekomst

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Reakt biedt begeleiding op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld bij het vinden van werk, het vergroten van uw sociale netwerk of het leiden van een gezonder leven. Deze verschillende vormen van begeleiding noemen we bouwstenen, omdat ze naadloos in elkaar passen.

Zo kunt u via Reakt aan het werk en gelijktijdig bouwen aan een gezondere leefstijl door beweging en cursussen. Onze acht bouwstenen zijn gezamenlijk of apart in te zetten, om zo een optimale bijdrage te leveren aan het behalen van uw hersteldoelen.

Bij Reakt werkt u aan uw toekomst. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door mee te doen aan activiteiten of door onder begeleiding van een van onze consulenten aan het werk te gaan. Ook bieden we individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën. Met alles wat we doen, willen we u helpen in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening.

Bouwstenen:

  1. Bouwen aan zelfvertrouwen Daginvulling, activering en ontwikkeling op klinische terreinen
  2. Warm welkom Opvang voor mensen met een justitiële achtergrond, verslavingsproblematiek en/of zonder vaste woon- en verblijfplaats
  3. Sociaal in de buurt Community: herstellen onder eigen regie in contact met anderen
  4. Een gezonder leven Herstellen door leefstijltraining en bewegen
  5. Sterker door werk Werken in een beschermde omgeving
  6. Aan de slag zonder stigma Werk voor mensen met een justitiële achtergrond, verslavingsproblematiek en/of zonder vaste woon- en verblijfplaats
  7. De arbeidsmarkt op Begeleiding naar een baan of vrijwilligerswerk
  8. Je leven op orde Individuele begeleiding bij sociale contacten, wonen, werken en financiën