Selecteer een pagina

GGZ Rivierduinen

Hoofdlocatie

organisatie logo
Sandifortdreef 19, 2333 ZZ, Leiden
071 8908888
https://www.rivierduinen.nlOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Behandeling van ernstige psychische klachten

Mentale ontregeling kan iedereen overkomen. Het hoort er tot op zekere hoogte bij. Totdat je er in vast loopt. Dan vind je houvast bij een ggz die jou begrijpt. Die de mens centraal stelt en je ondersteunt in je herstel.

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Onze 2.100 collega’s bieden zorg aan zo’n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio’s Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.

Wij kiezen ervoor om onze kennis en kunde dáár in te zetten, waar we samen de grootste bijdrage aan herstel hebben. Namelijk de hulpvragers én hun naasten, die te maken hebben met complexe psychiatrische problematiek.

Wij hebben onder meer veel ervaring en deskundigheid met zorg voor ouderen, volwassen, jongeren en kinderen die dagelijks worstelen met meerdere psychiatrische problemen. Juist hier zijn de zorgen vaak groot en heeft onze hulp en expertise het meeste effect.

Wij zijn erkend als TOPGGZ in het behandelen van eetstoornissen.

 

Routebeschrijving bekijken