Selecteer een pagina

Cardia Woonzorgcentrum Onderwatershof

Hoofdlocatie

organisatie logo
van Vredenburchweg 26, 2282 SH, Rijswijk
070 8008888 (Klantenbureau)
https://cardia.nl/locaties/onderwatershofOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Woonzorgcentrum Onderwatershof ligt in het gezellige centrum van Rijswijk. We bieden hier diverse woonmogelijkheden. Wanneer u een (lichte) zorgbehoefte nodig heeft, kunt u terecht in één van onze royale huurwoningen. Heeft u dementie of een chronische, lichamelijke aandoening? Dan kunt u terecht in één van onze verpleeghuisappartementen.

Woonzorgcentrum Onderwatershof heeft 53 appartementen voor mensen met dementie. Deze appartementen liggen op de eerste en de tweede etage. Ze zijn ongeveer 25m2 groot. Op de eerste etage beschikken de appartementen ook over een badkamer. Op de tweede etage delen de bewoners deze badkamer met één andere bewoner. Er zijn daarnaast meerdere huiskamers. In deze huiskamers vindt het dagelijks leven plaats. U ontmoet de andere bewoners en nuttigt de maaltijden. Onderwatershof heeft ook 29 appartementen voor mensen met chronische, lichamelijke aandoeningen (somatiek). Deze verpleegappartementen liggen op de derde verdieping en hebben een royale badkamer met toilet, een keuken, wasruimte en een balkon.

Er is ook een alarmeringssysteem aanwezig. Met één druk op de knop krijgt u contact met een zorgmedewerker. U kunt ook een woning huren in Onderwatershof of het naastgelegen Beukenheim. In Onderwatershof huurt u vrije sector huur appartementen. In Beukenheim huurt u sociale huurwoningen. Woningcoöperatie Rijswijk Wonen is eigenaar van de vrije sector huurwoningen en van appartementencomplex Beukenheim. Dit betekent dat u de woning huurt van Rijswijk Wonen en dat Cardia Onderwatershof de zorg levert. Heeft u een vraag over het wonen in Onderwatershof of het naastgelegen Beukenheim? Neem dan contact op met Het Klantenbureau.

Routebeschrijving bekijken