Selecteer een pagina

Bibliotheekservice Passend Lezen

Hoofdlocatie

organisatie logo
Zuid-Hollandlaan 7, 2596 AL, 's-Gravenhage
070 3381500
https://www.passendlezen.nl
https://www.passendlezen.nl/jeugdOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing op het gebied van lezen. De collectie bevat duizenden gesproken boeken, hoorspelen en hoorcolleges.

Daarnaast biedt Passend Lezen ook bijna alle landelijke en regionale dagbladen én populaire tijdschriften die beluisterd en/of digitaal gelezen kunnen worden. De gesproken lectuur is op verschillende manieren te beluisteren: via de app van Passend Lezen, de online player op de website of andere afspeelapparaten voor streaming én op Daisy-cd.

Voor iedereen die braille leest zijn er ruim 20.000 titels in braille. Ook voor de beginnende braillelezers is er een gevarieerde collectie beschikbaar. Daarnaast zijn er ook tijdschriften in braille en voelbare kaarten.

Er is ook een ruime collectie voor de jeugd beschikbaar. Via www.passendlezen.nl/jeugd vind je de jeugdcollectie met de nieuwste titels in diverse leesvormen en voor alle leeftijden. Handig geordend op leeftijd. Van de allerleukste kinderboeken tot aan literatuur voor school.

De gehele collectie van Passend Lezen is beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking. Een lidmaatschap kost €33 per jaar voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Meer weten? Ga naar de website.

Routebeschrijving bekijken