Selecteer een pagina

Akwaaba Zorg

HoofdlocatieOver deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Akwaaba Zorg biedt haar diensten aan in Den Haag, Amsterdam en omstreken. Akwaaba Zorg is er voor iedereen. Onze expertise ligt bij het begeleiden van migranten, en in het bijzonder bij mensen van Afrikaanse komaf. Wij bieden zorg en ondersteuning aan alle lagen van de samenleving. 

Door onze affiniteit met Afrikaanse culturen is het onze missie zorg en ondersteuning op maat te leveren en toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen. Op deze manier krijgt iedereen een eerlijke kans adequaat deelnemen aan de mogelijkheden die onze samenleving aanbied. We werken naast cultuur sensitief ook consequent met een systemische grondslag. Alle zichtbare fysieke problemen hebben vaak een diepere aanleiding die niet altijd zichtbaar is. Om op duurzame wijze fysieke en emotionele zelfredzaamheid te realiseren is bewustwording, erkenning en het verwerken van de niet altijd direct zichtbare aanleiding(en) van belang.

Akwaaba Zorg is in Den Haag aanbesteed vanuit de Jeugdwet voor opvoed ondersteuning (JW), Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en biedt kleinschalig wijkverpleging (ZVW) aan. Akwaaba Zorg heeft WTZa-toelating en is ISO 9001 2015 gecertificeerde zorgaanbieder. Om uzelf of een ander aan te melden kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier op onze website.

Komt u in aanmerking voor begeleiding? Akwaaba Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura (ZIN) voor de WMO en JW.

Routebeschrijving bekijken