Selecteer een pagina

Actief Zorg

Hoofdlocatie

organisatie logo
Biesbosweg 4, 5145 PZ, Waalwijk
088 7508200
https://www.actiefzorg.nl
https://www.actiefzorg.nl/kom-in-contact


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Actief Zorg zet zich in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Huishoudelijke Ondersteuning Actief Zorg biedt thuis hulp bij uw huishouden als dat zelf niet meer gaat. Uw vaste hulp staat voor u klaar en bekijkt samen met u waar u ondersteuning kunt gebruiken. Daarbij gaan we uit van uw eigen mogelijkheden

Begeleiding Actief Zorg begeleidt mensen met allerlei soorten problematiek. Doordat we kijken naar de mens als persoon, gaan wij niet uit van verschillende doelgroepen. Dit maakt ons een generalistische zorgaanbieder die ondersteuning biedt over alle doelgroepen heen en vanuit verschillende wetten.

Iedereen boven de 18 jaar die een indicatie heeft vanuit de WMO kunnen wij ondersteunen. We streven ernaar om binnen ieder team expertise te hebben op het gebied van de verschillende ziektebeelden/doelgroepen. Onze specialisten werken daarnaast regio overstijgend waardoor wij klanten altijd de zorg en ondersteuning kunnen bieden die zij nodig hebben.

Wat wij bieden: 

  • korte lijnen 
  • werken vanuit geluk (autonomie, competentie, verbinding) 
  • leveren van zorg over doelgroepen heen, vanuit verschillende wetten (WMO, WLZ) 
  • generalistische zorgaanbieder, met specialistische kennis in huis

Komt u in aanmerking voor hulp bij het huishouden of begeleiding? Actief Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.

Routebeschrijving bekijken