Selecteer een pagina

Ondersteuning van een casemanager dementie

Locatie

organisatie logo
Maanweg 174, 2516 AB, 's-Gravenhage
070 3795000
https://www.hwwzorg.nl/behandelingen/dementiezorg


Activiteit informatie

Omschrijving

Als de diagnose dementie gesteld is, roept dat vaak veel vragen op, bij u én bij uw naasten. Over de ziekte zelf, over het verloop ervan en over de organisatie van zorg en de mogelijkheden die er zijn. Een casemanager van HWW zorg kan u en uw mantelzorger begeleiden.

Een casemanager dementie informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert, regelt zorg en helpt keuzes te maken. Het doel van de casemanager is om te zorgen dat iemand met dementie zo lang mogelijk in de eigen omgeving kan blijven wonen. 

Over het algemeen wordt de ondersteuning van de casemanager dementie vergoed. Dit gebeurt ofwel door de zorgverzekering (zonder eigen bijdrage) of door de Wet Langdurige Zorg (met eigen bijdrage). 

U kunt bellen met de Klantenservice van HWW zorg om casemanagement aan te vragen. U kunt ook uw zorgverzekeraar vragen dit voor u te doen. HWW zorg biedt casemanagement dementie in heel Den Haag.

Voor wie?

Mensen met dementie

Wanneer?

Kosten

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekering

Deze activiteit wordt u aangeboden door

HWW zorg

HWW zorg (Haagse Wijk- en WoonZorg) heeft 11 woonlocaties in Den Haag en biedt zorg bij u thuis.Routebeschrijving bekijken