Selecteer een pagina

Hulplijn als je online lastig wordt gevallen

Locatie


Activiteit informatie

Omschrijving

Bij Helpwanted.nl kan je hulp krijgen als je online wordt lastig gevallen. Bijvoorbeeld bij sextortion, cyberpesten, doxing of cyberstalking of iets anders, zoals oplichting. 

Grensoverschrijdend gedrag is niet alleen offline maar ook online een groot maatschappelijk probleem. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Gelukkig valt er vaak wel iets aan te doen. Wij zijn er voor je.

Heb jij, of iemand in je omgeving, te maken met online grensoverschrijdend gedrag? Of ben jij online andermans’ grenzen overgegaan? Neem dan contact met ons op.

We bieden praktische hulp, geven persoonlijk advies en tips voor omstanders. Je kunt gratis en anoniem met ons chatten, mailen en bellen.

Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen die te maken heeft met online grensoverschrijdend gedrag; Kinderen, jongeren, volwassen, ouders en scholen. 

Wanneer?

Kosten

Gratis

Deze activiteit wordt u aangeboden door

Helpwanted.nl

Heb je te maken met vervelend gedrag van anderen op sociale media? Bij helpwanted.nl kan je hulp krijgen als je online wordt lastig gevallen. Bijvoorbeeld bij sextortion, cyberpesten, doxing of oplichting.