Selecteer een pagina

Hulp bij het beheer van uw persoonlijke financiën door een bewindvoerder

Locatie

organisatie logo
Genemuidenstraat 208, 2545 NZ, 's-Gravenhage
06 23063525
https://rapportbi.nl/regiokantoor-den-haag/


Activiteit informatie

Omschrijving

Rappórt bewindvoering & inkomensbeheer helpt personen die tijdelijk of blijvend de eigen financiële belangen niet optimaal meer kunnen behartigen.

Mensen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om hun financien op orde te houden/krijgen kunnen beschermingsbewind aanvragen bij de rechtbank.

Een bewindvoerder helpt dan bij het organiseren van de financien middels het opstellen van een budget waarin inkomsten en uitgaven op een rij staan. De bewindvoerder zorgt voor de betalingen van de vaste lasten.

Daarbij worden ook vaste afspraken gemaakt over hoeveel geld er beschikbaar is voor boodschappen. De onder bewind gestelde mag zelf bepalen wat hij een verstandige besteding van dat (week-)geld vindt.

Indien er sprake is van problematische schulden, dan kan die beschermingsbewindvoerder helpen een stabiel dossier voor te bereiden zodat de Gemeentelijke schuldhulp verlening haar traject kan starten.

Wanneer?

Kosten

Deze activiteit wordt u aangeboden door

Rappórt bewindvoering & inkomensbeheer

Rappórt ondersteunt mensen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om hun financiën op orde te houden bij het beheren van hun geldzaken.Routebeschrijving bekijken