Selecteer een pagina

Een donatie aanvragen voor een maatschappelijk project

Locatie

organisatie logo
Riviervismarkt 5, 2513 AM, 's-Gravenhage
070 3641141
https://www.fonds1818.nl/aanvragen


Activiteit informatie

Omschrijving

Stichtingen, verenigingen en sociale ondernemingen kunnen bij Fonds 1818 een donatie aanvragen voor hun maatschappelijke project. 

Nog voordat je een aanvraag indient, hebben we een eerste belangrijke vraag: voldoet het plan van jouw organisatie aan onze voorwaarden? Doe de quickscan voor u uw aanvraag indient. Voor het indienen van uw verzoek gebruikt u het aanvraagformulier voor organisaties op de website.

Alle adviseurs van Fonds 1818 hebben hun eigen gemeenten waarvoor ze de aanvragen behandelen. Loopt u vast met uw aanvraag voor Fonds 1818? Of wilt u polsen hoe een adviseur aankijkt tegen uw maatschappelijke plan? Neem dan contact op met de adviseur die in uw gemeente actief is.

Heeft u een algemene vraag over wat Fonds 1818 voor u kan betekenen of weet u niet bij welke adviseur u terecht kunt? Meld u dan via de website aan voor het wekelijkse online spreekuur op donderdag. 

Voor wie?

Organisaties

Wanneer?

Kosten

Deze activiteit wordt u aangeboden door

Fonds 1818

Fonds 1818 steunt stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven zowel financieel als door de inzet van kennis en netwerk.Routebeschrijving bekijken