Selecteer een pagina

Wooninvest

Woningcorporatie WoonInvest verhuurt zinds 1920 huizen in de vrije sector en sociale huur in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Een groot deel van onze woningen, in totaal 824 woningen, bestaat uit zorgwoningen. Wanneer u voor een sociale huurwoning in aanmerking wilt...

Haag Wonen

Haag Wonen is één van de 3 grotere woningcorporaties in Den Haag. Haag Wonen staat voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. Haag Wonen verhuurt passende, betaalbare en goed onderhouden woningen. Samen met haar bewoners en...

Hof Wonen

Hof Wonen verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, vooral in de regio Haaglanden. Om te reageren op woningen in de regio Haaglanden schrijft u zich in op Woonnet Haaglanden. 

Omnia Wonen

Woningcorporatie Omnia verhuurt in Den Haag woningen in de sociale sector. Om voor een huurwoning in Den Haag in aanmerking te komen, moet u bij Omnia Wonen ingeschreven staan als woningzoekende.

Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland (WZN) biedt zelfstandige woonruimte, diensten en zorg aan 55-plussers en mensen met een beperking. Woonzorg verhuurt woningen in de sociale en vrije sector.