Selecteer een pagina

Muziekschool aan de Kade

Muziekschool aan de Kade in Leyenburg (Escamp) is er voor beginnende en gevorderde muzikanten, jonge kinderen en volwassenen. Je kunt er terecht voor drumles, zangles, gitaarles, basles, piano en bandcoaching. Kinderen krijgen korting met de Ooievaarspas.

Muzieklessen

Waar ligt jouw muzikale passie? Naar welk instrument gaat jouw hart uit? Wil je graag in een band of een musical spelen? Bij YMCA Muziekcentrum kan dat allemaal. Je kunt er zingen in een koor en ook gitaar, klarinet, dwarsfluit of een ander instrument leren bespelen....

Muziekwerkplaats Buurthuis de Yp

De muziekstudio in Buurthuis De Yp is een kleine maar goed uitgeruste opnamestudio waar je jouw eigen muziek kan maken, produceren en opnemen. Er is deskundige begeleiding aanwezig. Aan het gebruik van de studio zijn geen kosten verbonden. Je moet wel een ochtend of...

Muziek

Zin om muziek te gaan maken in een band of orkest, te gaan zingen in een koor of op een instrument te leren spelen? Muziek- en zanglessen zijn er voor iedereen. Leer drummen, zingen, gitaar spelen, aria’s zingen of rappen. 

Vokaal Totaal

Meidenkoor Madame Jeannette en gemengd koor Pepperoni vormen samen de Haagse Popkoren Vereniging Vokaal Totaal. De koren zingen veelal popmuziek, maar zingen ook naar andere genres.