Selecteer een pagina

Tandartspraktijk Filius

U kunt bij de tandarts terecht voor preventieve mondzorg of als u last hebt van uw tanden, kiezen of tandvlees. In de tandartspraktijk in Moerwijk (Escamp) werken ook mondhygiënisten. Ze staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Tandartsenpraktijk Houtwijk

U kunt bij de tandarts terecht voor preventieve mondzorg of als u last hebt van uw tanden, kiezen of tandvlees. Praktijk van tandarts Panagiotis Kogias in Houtwijk (Loosduinen). De praktijk is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). 

Tandartsenpraktijk Hollands Spoor

U kunt bij de tandarts terecht voor preventieve mondzorg of als u last hebt van uw tanden, kiezen of tandvlees. In de praktijk in de Stationsbuurt (Centrum) werken 2 mondhygiënisten en 4 tandartsen: mw Paula Grewe, dhr Willem Lely, dhr Derk Kösters en dhr...

Tandartspraktijk Westeinde

U kunt bij de tandarts terecht voor preventieve mondzorg of tandheelkundige behandelingen. In de praktijk in het Centrum van Den Haag werken meerdere tandartsen en mondhygiënisten.

Tandheelkundig Centrum Altman

Tandartsenpraktijk in het Statenkwartier (Scheveningen) met 10 tandartsen. U kunt bij de tandarts terecht voor preventieve mondzorg of tandkundig behandelingen.De praktijk is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).