Selecteer een pagina

Pluk en moestuin

Stadstuin de GroeneGeest is een tuin vol groente en bloemen. Stadstuin De Groene Geest wordt beheerd door een groep vrijwilligers. Vindt u het leuk om te tuinieren, of vindt u het leuk om mensen te ontmoeten. Loop eens binnen en informeer bij ons.

Inschrijven voor een buurttuin

In de buurttuinen kunt u zelf groente, fruit en bloemen verbouwen. Inwoners van Den Haag kunnen hier voor 1 seizoen een tuin huren.  Inwoners van Den Haag kunnen van 15 maart tot 15 november een buurttuin huren op 1 van de educatieve tuinen van de gemeente. U...

Algemene Volkstuindersvereniging Nut en Genoegen

Het complex van Amateurtuindersvereniging Nut en Genoegen bestaat uit 201 tuinen waar door de leden enthousiast getuinierd wordt. U kunt hier in alle rust genieten van een tuin en de natuur midden in de stad. Onze leden hebben siertuinen, maar verbouwen ook groente en...

Tuinieren

In de buurttuin in Moerwijk worden bloemen en groenten verbouwd. Elke tuinliefhebber kan er op zijn of haar manier aan de slag. 

Samen tuinieren in de Mariahof

De Mariahof is een moestuin in wijkpark De Horst. Op maandag zijn we in de tuin aan het werk onder de begeleiding van Jan Morsch. Vrijwilligers die meer ervaring hebben krijgen een sleutel  en kunnen ook op andere tijdstippen aanwezig zijn.