Selecteer een pagina

Stichting Jacobahof

De Jacobahof is een kinderboerderij in de Schilderswijk (Centrum), gelegen tussen de Jacobastraat, Hillegondastraat en Schapenlaan. Er is ook een moestuin, kruidentuin en speeltuin.

Nijkamphoeve

Buurtboerderij de Nijkamphoeve wordt beheerd door Vrienden van de Nijkamphoeve. Bezoekers van de Nijkamphoeve in Leyenburg, Morgenstond en Houtwijk kunnen meedoen aan het verzorgen van de kleine dieren op de boerderij. Kinderboerderij Kleuterlessen; helpen op de...

Stadsboerderij de Herweijerhoeve

Op de stadsboerderij in Zuiderpark (Escamp) wonen veel dieren. U kunt er meehelpen op de boerderij, meedoen aan een van de activiteiten en kleine dieren knuffelen in de kinderboerderij.

Spelen op de kinderboerderij

Op de Jacobahof zijn schapen, geiten, eenden, kippen, konijnen en hangbuikzwijntjes. In de dierenweide kun je dieren aaien. Ook is er een speelweide, waar ook speeltoestellen staan voor kleinere kinderen.

Stadsboerderij Molenweide

Stadsboerderij Molenweide in Laak is een plek waar veel wijkbewoners komen en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd.   Molenweide biedt: milieueducatie lesprogramma voor basisscholen ontmoetingsruimte De Koffiemolen activiteiten voor kinderen van...