Selecteer een pagina

Vergadering van gelovigen Den Haag

De Vergadering van Gelovigen is een gemeenschap van christenen zonder vaste voorganger of predikant.  Gemeenschappen met deze achtergrond aangeduid met verschillende namen, zoals: Christelijke gemeente, Broedergemeente, Vergadering van Gelovigen, Gemeente in die...

Hervormde Wijkgemeente Bethlehemkerk

De Bethlehemkerk in Segbroek is een gemeente voor de hele stad. We hechten er aan om vooral een hervormde gemeente te zijn en te blijven binnen de PKN.

Mediatheek De Bovenkamer

Mediatheek ‘De Bovenkamer’ heeft een grote collectie boeken, dvd’s en voorwerpen over godsdienst en samenleving. De mediatheek is elke vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op de 1e woensdag van de maand van 12.30 tot 17.00 uur geopend. Op andere dagen kan...

Polska Parafia Den Haag

De parochie in Kortenbos (Centrum) is er voor elke rooms-katholiek, niet alleen van Poolse nationaliteit, die in de provincie Zuid-Holland of Zeeland woont en die zijn of haar geestelijk-religieuze band wil onderhouden met de Poolse cultuur. 

Bethel International Church

Bethel International Church (BIC) is een Engelstalige christelijke kerk. De zondagsdiensten worden gehouden in Mariahoeve.