Sport en bewegen

Bewegen en trainen thuis

Online vindt u allerlei trainingsprogramma's zoals beweeglessen voor senioren, danslessen, yogalessen of online fitness.

Dansen

Houdt u van dansen? Er zijn danslessen en dansgroepen voor alle leeftijden, voor ervaren en beginnende dansers en op elk niveau.

Fitness

Op een sportschool traint u met fitnessapparaten of doet u mee aan bijvoorbeeld spinning, steps, aerobics of zumba. Liever niet naar een sportschool? Ook in buurthuizen kunt u aan fitness doen.

Gymnastiek

Aan gymnastiek kunt meedoen op uw eigen niveau en tempo. Samen bewegen is gezond en gezellig.

Meditatie en ontspanning

Meditatieve, ontspannende bewegingsvormen zoals yoga, qigong en tai chi staan bekend om hun helend effect op lichaam en geest.

Sport en Spel

Bij Sport en Spel staat plezier in bewegen centraal, er is altijd wel een sportief spel dat bij u past zoals: jeu de boules, sjoelen, biljarten of koersbal.

Sporten met een beperking of ziekte

Ook als u een beperking of chronische ziekte heeft is het mogelijk te bewegen of te sporten. U kunt sporten bij een vereniging, met persoonlijke begeleiding of met een maatje.

Sportverenigingen

Atletiek, voetbal, schaken, (beach)volleybal, badminton of tennis. Voor elke sport is in Den Haag wel een sportorganisatie, club of sportaccommodatie te vinden.

Wandelen en fietsen

Wilt u meer bewegen en dan het liefst in de buitenlucht? Wandel mee met een wandelgroep of maak samen met anderen een fietstocht door de stad of in de natuur in en om Den Haag.