Haags Ontmoeten Moerwijks Trefpunt

Hoofdlocatie

organisatie logo
Pieter Langendijkstraat 77, 2533 TG, 's-Gravenhage
06 48061404
070 2052370
Facebook
ho-moerwijk@hotmail.com


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten Moerwijks Trefpunt in Escamp is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen.  U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleider op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.  

Bij Haags Ontmoeten Moerwijks Trefpunt kunt u binnenlopen van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur. 

Door het Coronavirus dient u van te voren aan te geven wanneer u komt. Neem contact op met de contactpersoon voor verdere informatie.

Wilt u ook iets ondernemen? Bijvoorbeeld schilderen, breien, creatieve activiteiten, hout bewerken of een spelletje doen?
Neem contact op. In overleg is er van alles mogelijk.U kunt bij deze organisatie terecht voor

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Vrijwel alle locaties zijn open.Routebeschrijving bekijken