Haags Ontmoeten De Regenvalk

Hoofdlocatie

organisatie logo
Regentesseplein 148, 2562 EN, 's-Gravenhage
070 2052660
Website
Toegankelijkheid
monique.paauw@florence.nl


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten De Regenvalk in Regentessekwartier (Segbroek) is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleider op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Bij Haags Ontmoeten De Regenvalk kunt u op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00-15.00 uur binnenlopen. Door het Coronavirus dient u van te voren aan te geven wanneer u komt. Neem contact op met de contactpersoon voor verdere informatie.

Wilt u ook iets ondernemen? Bijvoorbeeld schilderen, creatieve activiteiten of een spelletje doen? Neem contact op. In overleg is er van alles mogelijk.

Routebeschrijving bekijken