Haags Ontmoeten Wayaca

Hoofdlocatie

organisatie logo
Paviljoensgracht 33, 2512 BL, 's-Gravenhage
070 2052220
Facebook
wayaca15@hotmail.com


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten Wayaca in De Sprong in Centrum is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De welzijnsprofessional die aan deze locatie is verbonden kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

Bij Haags Ontmoeten Wayaca zijn Antilliaanse ouderen en hun mantelzorgers op vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur welkom voor leuke activiteiten.

Op het moment is deze locatie voor activiteiten van Haags Ontmoeten nog gesloten door het Coronavirus (Covid 19). Wayaca hoopt in de loop van juli op afspraak weer open te gaan.
Neem contact op voor verdere informatie.U kunt bij deze organisatie terecht voor

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Vanaf half juni wordt Haags Ontmoeten weer stapsgewijs hervat.Routebeschrijving bekijken