Haags Ontmoeten De Burcht

Hoofdlocatie

organisatie logo
Stortenbekerstraat 201, 2525 SE, 's-Gravenhage
Website
Toegankelijkheid
i.sestan@zebrawelzijn.nl


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten De Burcht in Schilderswijk (Centrum) is onderdeel van Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen. U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De activiteitenbegeleider op deze locatie kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.

De locatie kenmerkt zich voornamelijk door specialisme in mensen met een migratieachtergrond. Hiervoor zijn ook speciale groepen.
Bij Haags Ontmoeten kunnen Turkse en Marokkaanse vrouwen binnenlopen op maandag en vrijdag en Surinaams-Hindoestaanse mannen en vrouwen op donderdag.U kunt bij deze organisatie terecht voor

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Vanaf half juni wordt Haags Ontmoeten weer stapsgewijs hervat.Routebeschrijving bekijken