Haags Ontmoeten Moeder en Dochter

Hoofdlocatie

organisatie logo
Snijdersstraat 33, 2525 BT, 's-Gravenhage
06 45906107
Facebook
stichtingmoederendochter@hotmail.com


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Haags Ontmoeten Moeder en Dochter in Schilderswijk. Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen.  U kunt er samen iets drinken en/of meedoen aan allerlei activiteiten. De activiteiten ondersteunen u om zo lang mogelijk uw vaardigheden te behouden.  

Heeft u behoefte aan informatie of advies? Ook dan kunt u bij Haags Ontmoeten terecht. De welzijnsprofessional die aan deze locatie is verbonden kan uw vragen beantwoorden of u ergens mee helpen.  

Bij Haags Ontmoeten Moeder en Dochter kunt u op woensdagmiddag binnenlopen. Door het Coronavirus dient u van te voren aan te geven wanneer u komt. Neem contact op met de contactpersoon voor verdere informatie.

Wilt u ook iets ondernemen? Bijvoorbeeld schilderen, creatieve activiteiten of een spelletje doen? Neem contact op. In overleg is er van alles mogelijk.U kunt bij deze organisatie terecht voor

Haags Ontmoeten

Haags Ontmoeten is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Vrijwel alle locaties zijn open.Routebeschrijving bekijken