Telefooncirkel

Binnen de Telefooncirkel bellen deelnemers elkaar in een vaste volgorde. De Telefooncirkel zorgt voor wat extra aanspraak, en neemt u niet op, dan gaat een vrijwilliger even langs om te horen of het goed gaat.

De Telefooncirkel wordt iedere ochtend gestart door een vrijwilliger, de laatste deelnemer belt de vrijwillige medewerker om de cirkel rond te maken. De Telefooncirkel is er voor oudere wijkbewoners die alleen wonen, of moeilijk de deur uit komen.

In Den Haag zijn er telefooncirkels in Mariahoeve, Bezuidenhout, Morgenstond, Transvaal, Zeeheldenkwartier, Laak, Loosduinen, Centrum en Scheveningen.

Buurt- en Kerkhuis De Oase

Buurt- en kerkhuis Oase is een gastvrije plek in Spoorwijk (Laak) om mensen met verschillende achtergronden te ontmoeten.

Centrum Heldenhoek

Dit centrum is een plek in het Zeeheldenkwartier waar u meedoet aan activiteiten en buurtbewoners ontmoet.

Centrum Onder de Bolster

In het buurthuis in Segbroek ontmoet u bewoners uit de wijk en kunt u terecht voor activiteiten.

Het Klokhuis

Het Klokhuis is dé plek in de Archipelbuurt/Willemspark waar wijkbewoners elkaar ontmoeten. 

Kindcentrum Bamboe

Mooi welzijn organiseert activiteiten in Kindcentrum Bamboe in Morgenstond.

Servicepunt XL 't Lindenkwadrant

Bij het Servicepunt XL in Heesterbuurt kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

Servicepunt XL Cromvlietplein

Bij het Servicepunt XL in Laak kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

Servicepunt XL Julianakerk

Bij het Servicepunt XL in Transvaal kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

Servicepunt XL Leidschenveen

Bij het Servicepunt XL in Leidschenveen kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

Servicepunt XL Mariahoeve

Bij het Servicepunt XL in Mariahoeve kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

Servicepunt XL de Henneberg

Bij het Servicepunt XL in Loosduinen kunt u vragen stellen over werk, zorg, jeugd of welzijn. Ook kunt u er terecht voor burenhulp, vrijwilligerswerk en hulp bij administratie.

    Aantal per pagina: