Sociaal contact

Staan uw normale sociale contacten op een laag pitje door het coronavirus maar wilt u wel graag iemand spreken? Dan zijn er vrijwilligers en organisaties die graag een praatje met u maken.

ANBO

ANBO is een belangenorganisatie voor ouderen. Wilt u graag iemand spreken? Bel dan naar Een hart onder de riem. Hier zijn ook Turks en Marokkaans sprekende vrijwilligers actief.

Aandachtcentrum Open je Hart

Een gebrek aan sociale contacten kan iedereen overkomen. Wellicht zorgt de Coronacrisis voor eenzaamheid… Wil u uw verhaal kwijt? Bel dan eens met het Aandachtcentrum in Den Haag.

Bellen met Het Trefpunt

Nu u door het coronavirus de deur niet uit kunt vindt u het misschien fijn om de komende tijd af en toe door Het Trefpunt gebeld te worden. Bel ons of stuur een mail om u op te geven.

Corona quarantaine contact

Zit u uit voorzorg in quarantaine of omdat u ziek bent? Of wilt u iemand een hart onder de riem steken? Dan kunt u op het formulier aangeven of u gebeld wilt worden of iemand wilt bellen.

De Luisterlijn Den Haag

De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of een luisterend oor.

Forum Alzheimer Nederland

Op het forum van Alzheimer Nederland kunt u 24 uur per dag terecht voor informatie, tips en ervaringen van lotgenoten. Ook over dementie en het coronavirus.

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Rode Kruis afdeling Den Haag

Het Haagse Rode Kruis verleent eerste hulp, noodhulp en bevordert de zelfredzaamheid van de inwoners van Den Haag.

Stichting Haagse Helpers

Haagse Helpers is een beweging van jongeren die zich inzetten om Hagenaars met weinig netwerk op een praktische manier te helpen.

Stichting Senior & Student

Bent of kent u een senior die nu extra hulp kan gebruiken? Om boodschappen te doen, op gepaste afstand een wandeling te maken of voor een telefonisch gesprek. Vraag ons om hulp.

Vraagelkaar

Biedt aan wat u leuk vindt om te doen en vraag wat u nodig hebt, zo vinden we elkaar.

    Aantal per pagina: