Wijktheaters

Ieder stadsdeel heeft een wijktheater (ook wel cultuuranker) dat voorstellingen programmeert en een een podium biedt aan talenten. U kunt er genieten van een theater, muziek, dans of film. Maar ook actief meedoen of meedenken. Wilt u meespelen in een voorstelling of muzieklessen volgen? Loop dan eens binnen bij een van de wijktheaters.

Ook op andere locaties in uw buurt kunt u muziek- of danslessen volgen, leren schilderen of zingen in een koor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zoek dan eens in de Sociale Kaart Den Haag op een trefwoord of kijk op de website van Cultuurschakel.

Diamanttheater

Het Diamant Theater is een plek waar amateurverenigingen kunnen repeteren en optreden, waar festivals kunnen worden gehouden en waar schoolmusicals kunnen worden opgevoerd.

Laaktheater Den Haag

Laaktheater maakt voorstellingen met wijkbewoners en zet culturele projecten op in Laak.

Muzee Scheveningen

In Muzee Scheveningen komt u alles te weten over het leven van, op en in de zee.

Theater Dakota

Dakota (Escamp) is Haags cultuuranker, een inspirerende plek die op een toegankelijke manier kunstzinnige en culturele activiteiten aanbiedt.

Theater De Nieuwe Regentes

Theater De Nieuwe Regentes in Segbroek biedt toegankelijke programma’s met professionele (podium)kunstenaars van, voor, door en met de buurt.

Theater De Vaillant

De Vaillant is een ‘doe het zelf'-wijktheater gericht op Schilderswijk en Transvaal (Centrum).

    Aantal per pagina: