Zorgabonnementen

Met een zorgabonnement bent u verzekerd van ondersteuning en verzorging zonder te wachten. Dit kan bijvoorbeeld ter overbrugging als uw mantelzorger op vakantie is maar ook als u thuiskomt uit het ziekenhuis en direct ondersteuning nodig heeft. Een coördinator overlegt met u welke oplossingen nodig of wenselijk zijn. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zorgt de coördinator voor een passend aanbod op het met u afgesproken moment. Het abonnement geeft ook korting op zorg, diensten en activiteiten. Het pakket verschilt per aanbieder.

Bij een zorgabonnement gaat het niet om voorzieningen waarop u al recht heeft op grond van de Wlz. 

Zeker Thuis abonnement

Met het Zeker Thuis abonnement kunt u met een organisatie achter de hand veilig thuis blijven wonen. Uw coördinator is uw vaste aanspreekpunt.

Zorgabonnement Wel Thuis

U wordt ouder, maar blijft graag zelfstandig thuis wonen. Dan is het plezierig als u weet dat u zorg krijgt als dat nodig is. En dat u gebruik kunt maken van dienstverlening van locaties van Saffier.

Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Als het even niet lukt om goed voor uzelf te zorgen, biedt het zorgarrangement Comfortabel Thuis van de FlorencePas de hulp die u nodig heeft.

    Aantal per pagina: