Maaltijden thuis

Eet u liever thuis dan buiten de deur maar lukt het niet (meer) om elke dag zelf eten te bereiden? Of kunt u door de coronamaatregelen de deur niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om maaltijden thuis te laten bezorgen of af te halen. Dat kan iedere dag of af en toe. 

U kunt kiezen voor verse maaltijden of vriesverse maaltijden. De aanbieders bieden maaltijden van de Hollandse pot tot en met internationale gerechten. Ook dieetmaaltijden en vegetarische maaltijden behoren tot het aanbod. Veel aanbieders leveren ook halalmaaltijden aan huis.

Af en toe een maaltijd bestellen

Wilt u niet regelmatig een maaltijd laten bezorgen maar af en toe? Er zijn restaurants bij u in de buurt die aan huis bezorgen.

Boodschappen en maaltijden laten bezorgen

Bij Vreeburg kunt u koelverse maaltijden en boodschappen bestellen. Er zijn ook vegetarische en dieetmaaltijden. De gebruikte producten en de wijze van bereiding voldoen aan de halal richtlijnen. 

De Participatie Keuken

Door de coronacrisis is er veel sociale steun weggevallen. De Participatie Keuken bezorgt maaltijden bij kwetsbare ouderen en steekt hen een hart onder de riem.

Maaltijden van een vaste thuiskok

Kunt u wel wat hulp rondom de warme maaltijd gebruiken? Wij zoeken voor u een geschikte thuiskok en brengen u met die buurtgenoot in contact. 

Verse maaltijden bestellen

Eten met gemak bezorgt verse maaltijden (voor in de koelkast); van Hollandse pot tot Wereldse gerechten.

Warme of vriesverse maaltijden bestellen

U kunt kiezen uit maaltijden uit de Hollandse keuken tot aan internationale specialiteiten. We bezorgen ook dieetmaaltijden, halalmaaltijden en vegetarische maaltijden. 

    Aantal per pagina: